Skip to main content

JÄTEVESIJÄRJESTELMÄT JA VIEMÄRITYÖT
– LVI-MASAFIX, LAHTI

Jätevesijärjestelmät ja kiinteistöviemärit toimitetaan kokonaisurakointina kaikenkokoisiin työkohteisiin.

Kiinteistöviemäröintijärjestelmä on täydellinen konsepti, johon kuuluvat putket, yhteet, lattiakaivot, vesilukot ja tiivisteet.

Kiinteistöviemäröintijärjestelmän putket ja yhteet valmistetaan polypropeenista (PP), joka on ympäristöystävällisempi materiaali kuin PVC. Järjestelmä soveltuu käytettäväksi jäte- ja sadevesiviemäreinä rakennusten sisällä, pohjalaatassa ja sen alla sekä perusmuurin ulkopuolella maahan asennettuna tonttiviemärinä. Uponor-kiinteistöviemäröintijärjestelmää voidaan käyttää myös liikennealueella suunnitelmien mukaisesti.

Järjestelmällä on yhteispohjoismainen Insta Cert -sertifikaatti. Putkissa ja ja yhteissä sertifioinnin osoittaa Nordic Poly Mark -laatumerkki. Insta Cert -sertifikaatti korvaa aiemmin käytössä olleen ympäristöministeriön tyyppihyväksynnän.

Uponor-jätevesijärjestelmät ovat varma valinta. Olitpa rakentaja tai remontoija, suunnittelemme ja asennamme jätevesijärjestelmän takuutyönä. Uponorin monipuolisesta valikoimasta löytyy sopivat ratkaisut kaikenkokoisiin työkohteisiin.

Pyydä maksuton suunnittelukäynti viemäritöistä. Ota yhteyttä

Ympäristösuojelulain muutos ja haja-asetusalueen jätevesiasetus 2017.

Jätevesilaki pähkinänkuoressa »

Päivystävä putkimies

040 411 4786
matti.salmensuu@gmail.com

Pikayhteydenottopyyntö